• Groene Courant & Windenergie Courant

    Duurzaamheid

  • Smart Storage

    Mediaplatform energieopslag

  • NL Elektrisch

    Opdracht RVO.nl

Dé Duurzame Uitgeverij

Dé Duurzame Uitgeverij en communicatie-expert van Nederland zijn! Niets minder dan dat is de ambitie van Dé Duurzame Uitgeverij. Met 7 multimediale platforms in het segment van duurzaamheid en een groot aantal communicatie-opdrachten in het veld van duurzame energie is Dé Duurzame Uitgeverij hard op weg haar ambitie te verwezenlijken!

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over Dé Duurzame Uitgeverij en de crossmediale producten die wij aanbieden via een one-stop-shopping-concept. Of het nu gaat om contentbeheer, copywriting of om de creatie van een logo, huisstijl, website of  brochure of eigen magazine: onze diensten zijn begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar.

Dé Duurzame Uitgeverij

Communicatie

Dé Duurzame Uitgeverij is niet alleen een communicatie-expert, maar is ook dé duurzame uitgeverij van Nederland met 7 publicaties in het groene segment. Sinds april 2010 wordt Solar Magazine gemaakt; een multimediaal platform bestaande uit een tijdschrift op kwartaalbasis, wekelijkse nieuwsbrief en website met dagelijks het laatste nieuws over zonne-energie. Sinds december 2010 verschijnt Smart E-Mobility; een magazine gemaakt over elektrisch vervoer en smart grids. In september 2013 is het multimediale platform LED Magazine - gericht op led-verlichting - gelanceerd. Het nieuwe platform is Smart Storage Magazine over energieopslag. In januari 2017 heeft Dé Duurzame Uitgeverij bovendien de online platforms Groene Courant en Windenergie Courant geacquireerd.

De multimediale platforms van Dé Duurzame Uitgeverij hebben in 2017 ruim 2,7 miljoen lezers bereikt.

Onze redactie

Heeft in de afgelopen 30 dagen

215

Nieuwsberichten gedeeld

340.934

Unieke lezers bereikt


Bekijk hier al onze

Producten